ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου

logo-agiaΣε μια ιδιαίτερα ζεστή  και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 ο Αγιασμός για την έναρξη των προγραμμάτων του Μουσικοκινητικού εργαστηριού του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και της Παιγνιοθήκης  Αγίας Παρασκευής .
Μετά την τελετή του αγιασμού, την οποία τέλεσε ο πατήρ Αθανάσιος,  η εκπρόσωπος των εθελοντριών κα. Λούκρη Χατζηνικολάου ευχήθηκε  σε όλους καλή δύναμη και τόνισε την καλή συνεργασία της Παιγνιοθήκης με τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους ,το προσωπικό του Μουσικοκινητικού ,τον Σύλλογο Γονέων και τους Δημοτικούς Συμβούλους .

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης  Ζορμπάς, στη σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν για να στηρίξουν και τα δυο προγράμματα.

Αναφέρθηκε στην παραχώρηση οικοπέδου από το Δήμο για την ανέγερση  στέγης ημιαυτόνομης  διαβίωσης , στην αποπεράτωση της αίθουσας  που θα λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ως κουζίνα , στην επίτευξη έγκρισης από το Υπουργείο για συμβάσεις έργου γυμναστή ειδικής αγωγής  και μουσικού . Τόνισε  επίσης  πως στα  θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία  ο ίδιος προσωπικά και το Δημοτικό Συμβούλιο  θα δίνουν πάντα  προτεραιότητα .

Στον δικό της χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος  κοινωνικής προστασίας και παιδείας  κ. Γερασιμία Μουχτούρη αναφέρθηκε στην ψυχική δύναμη που χρειάζεται να έχουν όλοι  για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους και στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής  για έγκριση συμβάσεων εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή για την νέα χρονιά. Τέλος, ευχαρίστησε τις εθελόντριες για την αγάπη που προσφέρουν  στα μέλη  και τους γονείς  για την πολύ καλή συνεργασία .

Στην εκδήλωση απεύθυναν επίσης σύντομο χαιρετισμό η κα. Βασιλειάδη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» και ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» κ. Σταθόπουλος.

Παραβρεθήκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κα. Παπαδοπούλου , κ. Παναγόπουλος και κ. Κωστόπουλος, ο Δημοτικός  Σύμβουλος κ. Ησαΐας , ο εργοθεραπευτής  του Μουσικοκινητικού  κ. Χρυσανθακόπουλος , εθελόντριες, γονείς,  μέλη  από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους .

Στο τέλος της εκδήλωσης η κα. Βασιλειάδη ευχαρίστησε όλους και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κα. Μουχτούρη για την θερμή και άμεση συμπαράστασή της προς τον σύλλογο. Αναφέρθηκε επίσης με εκτίμηση στην   δωρεά του δικηγόρου κ. Βητινίδη, για την αποπεράτωση της κουζίνας για το πρόγραμμα μαγειρικής.

Η  Κοινωνική Λειτουργός  του Μουσικοκινητικού εργαστηρίου κα. Καρβέλη ευχήθηκε σε όλους καλή  χρονιά και τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία.

DSCN0104

DSCN0108