ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, λόγω της συμμετοχής τους στη τριήμερη κινητοποίηση που έχει οριστεί για Τετάρτη 9/3 Πέμπτη 10/3 και Παρασκευή 11/3 δε θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Συσσιτίου και Γραφείου Διαμεσολάβησης.


Οι λόγοι που οδηγούν στην απόφαση μη λειτουργίας των Δομών για τις τρεις αυτές ημέρες είναι η μη καταβολή των δεδουλευμένων των τελευταίων πέντε μηνών από το Υπουργείο Εργασίας, η μη συνέχιση της μέχρι τώρα σύμβασης εργασίας η οποία λήγει στις 30/6, καθώς και η ασάφεια γύρω από τη μοριοδότηση προϋπηρεσίας των εργαζομένων σε μία καινούρια αντίστοιχη προκήρυξη.
Τονίζεται πως οι εργαζόμενοι, αν και παραμένουν απλήρωτοι, βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή εξυπηρέτηση των ωφελουμένων. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα των τριών χρόνων, οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών έχουν αποκτήσει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ωφελούμενους, την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για την άριστη λειτουργία των Δομών και θεωρούμε πως η αντικατάσταση του υπάρχοντος προσωπικού θα αποτελέσει καίριο πλήγμα δημιουργώντας ανασφάλεια στους ωφελούμενους μην επιτρέποντας τη σωστή συνέχιση παροχής των υπηρεσιών αυτών.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων των Κοινωνικών Δομών, συμμερίζεται τους λόγους που τους οδηγούν στις κινητοποιήσεις, τονίζοντας την αναγκαιότητα συνέχισης του προγράμματος με το ήδη υφιστάμενο προσωπικό για την απρόσκοπτη λειτουργία ενός τόσο νευραλγικού και κοινωνικά ευαίσθητου τομέα.                   

 

                 Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                                               Ο Δήμαρχος  
Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής 

 
                Γεράσιμος Βλάχος                                        Γιάννης Σταθόπουλος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software